OMG!!! aku yg kenak..!

Posted: September 9, 2009 in Cerita Aku..., Coretan Ramadhan

Samekom

Nak di jadikan cerita.. tengah aku molah keja, menaip2 d komputer tiba2 hp aku berbunyi… “now that the love is gone…” tangga ku, number yg tidak d kenali… ang kat jak lah…

ompuan : hello

aku : hello

ompuan : ney ompuan pun telepon tok

aku : kmk lah pun telepon tok

ompuan : aku iboh nak bersubahat

aku : ktk salah number nak… tok nang no kmk tok

ompuan : knk ko sik balas sms aku tek

aku : sms? sikda pun dapat sms… sah2 salah number..

malas aku nak melayan alu aku letak… tp tanpa putus asa ompuan ya call agik

ompuan : hello

aku : hello

ompuan : sampey juak lemah suara kau

aku : assalamualikum…

ompuan : ha…! ney ompuan ya tek

aku : tok nang no kmk sikda org lain pun

ompuan : kau iboh nak bersubahat… bulan posa tok…. ko tauk ompuan yg ko lindung ya ngaco laki org… dah beranak 3 gik ya.. maok ko begerek ngan ompuan kedak ya…

aku : aok, bulan posa lah…. sumpah demi Allah…sik tauk kmk…coba mbak ngucap

ompuan : alhamdulilah.. astarfirullahalazim…  miak ompuan ya miak perlis, unimas…

aku : sik tauk kmk…

angol dah aku sik terlayan… aku inagt dah abis kes tek.. cal agik nya… terus nya berik no hp miak nak d call nya nya suroh aku call n check… pahal aku gik nak call miak ya… pelik2…

ada aku kesah!!!!

aku rasa problem antara line atau divert call…. tp apa ka jadah ompuan ya nak divert ke no aku… kan aku kenal ngan nya… huurrmmm… entah lah…

harap nya sik call aku gik!

ngee…

Comments
  1. darin says:

    panggilan hangit ya~~

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s