Weight Management

Posted: September 1, 2009 in Cerita Aku...

weight_management

aku tok nang sedia ada kurus, tp BMI aku is pada tahap normal… sbb aku tinggi kali ya nampak glak kurus… mcm2 cara aku try nak put on weight tp sikda consistency… bila aku dah rasa nait sekilo duak alu stop aku… huhuhu… tapi kali tok aku nekad!!!  setelah d cabar oleh ABANG RAJUNA n kata2 berbau  anokan dr mereka2 itu…  insyaAllah aku kan  lakukan sehabis baik kali tok…

tapi bulan puasa tok aku sik dpt polah apa2 lah… just maintain jak… harap2 dpt, tp tok aku dah rasa weight dah turun ckit.. hurmmm… insyaAllah… boleh bah…

day b4 puasa aku timbang… 55 kg mun sik slap aku lah.. tok dah puasa ke 11… lom g aku g timbang… insyaAlalh ptg tok kali…

go.. go.. rozaidi!!!

aja aja fighting…!!!

Comments
  1. faraaah says:

    chayo chayo! best of luck c:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s