Skrip 7707.. from my view…

Posted: August 7, 2009 in Liburan

skrip-7707

Hurrmmm… aku nangga cita tok last week…

Apa sebab aku tertarik nak nagga cita tok, 1st of all sebab tajuk movie tok.. no 7 is my fav number bah… hehehe… dengan harapan jln cerita n garapan filem tok pun dpt jd fav aku juak… aku tertarik nak nangga movie tok juak d sebabkan oleh review n temu ramah dengan pelakon n pengarah filem tok kat Hot.fm… bak kata org bedebu jak pujian d dengar aku…

pelakon madah filem tok seram, lain dr yg lain… pengalaman baru lah… hurrrmmm…. nama pun pelakon.. hehehe….

9 cerita dlm 1 movie… wow! not an easy task… mesti suspen… pendapat aku b4 nangga movie tok lah…

ok.. tok komen aku after nangga…

idea crita tok ada n bagus… 9 cerita dlm 1.. tapi 9 cerita ya, sikda yg membuat aku teruja… semuanya cerita hantu yg pernak kita dengar dan lihat kat movie lain b4 tok… hantu menyamar jd mak bidan, bunuh diri d asrama, hantu di hospital… tp yg agak menarik bg aku cerita hantu yg menagih jarik nya ya… ya ada kesan ckit kot…

dari segi pelakon ya… errmmm… mula2 aku dah nak takut tp bila nangga Kenchana Dewi & Sharifah Syahirah jd antu, tetak indah aku… mungkin sbb cdak duak ya dah sinonim ngan drama n filem komedi…

apa2 pun satu percubaan yg baik… semoga filem Malaysia terus maju..

2 bintang utk skrip 7707

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s