AF Reunion & Jom Heboh

Posted: August 7, 2009 in Cerita Aku...

DSC01611

Seperti biasa… liburan bersama teman2 d ujung minggu sungguh mengasyikkan…. syiok bangat!!!

25 & 26 Julai 2009

aktiviti minggu ini.. Konsert Reunion AF7, SMK Ameobar & Jom Heboh

terdiri drpd:

Me myself & i, hiffi, eida, wyda,

bob, baby, (dr mukah n sibu)

stella, cello, momo & farah (adik2 UNIMAS)

25hb… aku, hiffi n eida lepak mkn d spring lok sambil nunggu wyda…  lepas ya terus ke rumah hiffi sebab wyda nak ninggal keta sia, senang gik k sebuah keta jak bah.. time rami org tok susah nak parking…

pasya baruk kmk org ke Dormani hotel tempat d mana bob n baby menginap… park keta d sia n sama2 jln ke padang merdeka…

huhuhu… bkn nya nak nangga konsert glak, saja jak nak merasai kemeriahan nya tek.. uhuhu… rasa nya sik sampey pun sejam kmk org kat sia.. lom sempat hafis nak belagu kmk org dah chow.. chow pun sebab rintik2 hujan mula terasa… malas juak nak bergelut gelut ngan org d sia… dr padang merdeka kmk org beredar ke Raja Ayam Penyet! nak menjamu selera.. huhuh…. boleh tahan juak ayam penyet d sia owh…

Plan seterusnya… hurmm lepak d bilit bob lok sambil nangga cerekarama yg tajuk nya pun aku sik tauk.. huhu.. tp nang boleh tahan juak cita ya lah.. yg best nya ada cgek part dialog ya mdh ‘ada aku kesah’… pecah perut kmk org tetak, maka tek cerita sedih…. huhu…

tetiba terdetik d hati kmk org nak ke smk ameobar.. huhuhu.. ngenang bob n baby dtg dr jauh bah.. huhu.. kmk org nang sik prepare nak ke sia… slumber jak lah…

d smk ameobar baruk lah kmk org jumpa ngan adik2 UNIMAS… kira lambat lah kmk org mlm ya.. table pun dah penuh.. tp on jak lah…

plan asal nak lepak kat bilit bob, tp aku terpaksa balit sebab sikda org d rumah… parents aku ke KL n adik aku mintak ambik juak.. so.. what todo.. tanggungjawab aku kan.. heheh… balit juak lah mlm ya…

26hb.. jum, jum, jum, jum kita heboh heboh… cewahhh…

kmk org sik melepas peluang lah, dtg juak time jom heboh tok… kmk org dtg lepas bob check out… g mkn lok pasya baruk ke sia…

gigih juak wpun cuaca agak panas… huhuhu… ada juak lah bebeli brg.. bob ngan baby boh padah dik nang bebeli sakan lah.. mcm2 jak d beli cdak 2.. huhu.. murah lah katakan… hehehe…

ingat mlm nya nak nangga konsert tp sebab kan oleh letih… cancel jak lah.. huhuhu… mlm nya berehat lah kami d rumah masing2 sementara bob n baby masih gigih memandu balik ke sibu… huhuhu…

tok ada beberapa pic kmk org…

maok maok nangga pic agik.. ada kat my fb.. huhu…

daaa…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s