Jd MC utk TPC Users Conference 2009

Posted: August 5, 2009 in Cerita Aku...

6095_102558949299_783209299_2146862_3624228_n

Salam Sejahtera semua…. tok aku nak share ckit pengalaman berharga yg sik kan aku lupakan…

Awal bulan Julai ya tek, Kementerian Kesihatan ada mengadakan persidangan pengguna TPC… melibatkan seleuruh Malaysia lah… yang diadakan di The Summit USJ… Persidangan tok berlangsung tiga hari dan dirasmikan oleh Menteri Kesihatan Malaysia, Dato’ Sri Liow Tiong Lai….

Nak dijadiakn cerita, aku telah diamanahkan utuk mengacarakan majlis sepanjang persidangan ya berlangsung termasok acara persmian dan penutupan… huhuhu… aku jd excited n nerves bila dpt berita ya… hehehe…

Nak kata sikda pengalaman ya bulak lah… ada tp sik pernah kendalikan majlis yg ada menteri… huhuh… sentap juak lah nyawa aku.. tapi aku terimak tugas ya sebagai amanah yg dipertanggungjawabkan kepada aku… sebagai cabaran juak kepada dirik aku mpun… hehehe

Aku dtg KL 2 hari sebelum persidangan ya… maksud nya 2hb julai aku dah ke KL… 3 hb ada latihan di putrajaya… 4hb aku start check in kat The Summit ya… aku d pasangkan dengan rakan sejawat, saudari Zarina …

Masa kat summit ya, latihan dan rheasel nang kaw2 lah… the day b4 persidanagn ya, aku terpaksa bangun jam 3 pagi utk rheasel… fuuhhh! dah lah nama menteri n yb2 ya panjang n susah nak disebut…

6095_102558514299_783209299_2146786_3783878_ntok pic time rheasel…

6095_102558574299_783209299_2146795_6705553_nMasa majlis perasmian… huhuhu… ada rama2 berterbangan dlm perut ku…

6095_102558644299_783209299_2146807_396910_npose jutawan MLM… huhuh…

6095_102558684299_783209299_2146814_3817130_ndinner time…

6095_102558799299_783209299_2146836_2514463_n

6095_102558819299_783209299_2146839_1050667_nya lah Zarina …

6095_102558789299_783209299_2146835_6329740_nUrusetia Persidangan…

6095_102558954299_783209299_2146863_6640957_nMajlis penutup.. dah dpt tersenyum… huhuu…

Syukur alhamdulillah… segalanya berjalan ngan lancar selama 3 hari ya… huhuhu… thanks to zarina di atas kerjasama yg cukup baik sekali… mun sikda nya leput juak aku… hehehe….

debah tok ada gik pic2 poyo…

6095_102558534299_783209299_2146789_5653398_nposing berangan.. tok time tension2 menghafal teks…

6095_102558824299_783209299_2146840_39927_nberangan lagik…

6095_102559044299_783209299_2146878_2353923_n

Harap2 semua berpuas hati ngan penyampaian aku… hope ada gik d masa2 akan datang…

hehehehe…

😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s