Sindiran atau Gurauan!!!

Posted: April 1, 2009 in Uncategorized

Betol2 Melampau!!!

061010_5th_ave1

Anda lihat dan fikirkan sendiri…

Semoga Allah membalas kepada mereka…

sama2 kita berdoa…

Comments
  1. a.haikal says:

    ceh.ya pun mo jadi isu.bodoh li juak.mmalukan mekorang jak org kdak kau tok.ada g bdoa cmya.ko ingat Allah mo tunaikan doa jaik ko ya la?cobala boh sempit glak pikiran kau ya.polah g research psl hal apple store fifth avenue ya b4 ko dgn bodohnya publish kt blog paloi ko tok.pegi club jak pande.bagus ko mati jak lam club ya

    • zaidiord says:

      saudara… sebelom nak madah apa2,surf dik pun dolok.. aku dah baca na carik dr banyak sumber tentang apple cube ya… nama asal benda ya adalah “apple mecca”… aku bukan nak molah isu tp tok lah cara penjajahan minda oleh sidak nya… sekadar utk renungan bersama…

  2. a.haikal says:

    ya g la bengap.apple mecca ya bukan dak apple yg berik nama. org rami yg rasa design apple cube ya kdk kaabah alu la org nunggah nya apple mecca, walhal xda kaitan pun. tok la jadi mun fikiran dh sempit glak. ko la renungkan dmpun

    • zaidiord says:

      kau agik lah bengap, mun org lain yg bukan muslim boleh berpikiran mcm ya, knk kita sik dpt nak pertahankan benda ya… tempat suci kta di samakan dengan benda lain… terpulang lah pemikiran kau mcm ney… aku sik maok tauk… blog aku suakati aku nak engkah… ya menyentuh sensitiviti aku sebagai seorang muslim… mun ko rasa sikda apa2.. its up to you…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s