Genk-T yg comel2!

Posted: March 27, 2009 in Cerita Aku...

Sapa genk-T tok??? mesti ktk org tertanyak2 nak… hehehehe…

Tok lah wajah2 comel Genk-T

dsc009281

comel kan…????

Dari kiri… momo, stella, cello n made… <— nama glamour cdak tok…

mesti ktk org tertanyak2 cney aku kenal ngan cdak tok nak? dlm blog sidak genk t tok ada juak cerita mcm ney aku bertemu ngan cdak tok…

aku tok kira fanatik fb juak lah.. mun ada internet jak, aku mesti nak online fb… semua geng2 aku ku ajak ku bukak fb, mana yg sikda ku suroh ku bukak, mana yg sik aktif ku ajak ku jd aktif… huhuhu.. best bah fb tok berbanding laman sosial yg lain… sebab fb juak lah aku kenak ngan cdak tok…šŸ™‚

aku suka glak nak comment status org, bak kata cdak genk-t, penyebok negara… hahaha… k meriuh kan keadaan bah… ya lah kelebihan fb…

aku mula2 kenal ngan stella… suka glak comment n ngaco nya kat status… hiffi yg mula kenal ngan stella tok, aku join sama juak lah… pasya aku d perkenalkan ngan genk-t yg lain… cello n monica yg selalu juak d ganggu status nya… hhihihi…

pertemuan pertama kmk org d ameobar sia… nerais stella nangga kmk 2 iffi… nang sportting lah cdak tok… time ya juak lah kmk org d perkenalkan ngan made… made tok kata cdak tok jarang online… tp knk tokboleh tahan juak nya online… hehehe..

mula2 malu2 meoww jak cdak tok, masok kejap pasya keluar g jungle… lom maok join kmk org… pasya kmk org lepak sama mkn kat famili cafe… nang peramah cdak tok… aku kenalkan cdak tok ngan member keras aku, adam, eida, adi n daneal… hiffi cdak nya nang dah kenal lah… 1st time jumpa mcm dah kwn lamak… so sweet cdak tok…

lepas ya kmk org start clubbing sama, almost everyweek kmk org g club cdak genk-t mesti join juak… besh ada jak cdak tok… ya lah baruk kmk org tauk kehebatan cdak tok d club… sgt2 *****… hahaha… sportting abis!!!

cdak tok aku kenal kan juak ngan wyda, zul n amy… sidak tok pun sik milih kawan, suka tetak n love to smile…

dsc00927

willing to share masalah cdak nya ngan kmk org, sik kekok bah… rindok bekawan ngan cdak tok…

wish this relationship will never end n last forever…

zul004

dsc00920

love u all gurls…

Comments
  1. Stella Tiong says:

    zai…kmk org suka post tok…huhuhu…thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s