Mee JOWO…

Posted: March 20, 2009 in Makan Place

mesti semua familiar ngan mee jawa nak? tp pengalaman aku lah, rasa mee jawa nang lain2 jak… sampey aku pun siktauk apa sebenar rasa mee jawa… ada yg pekat, cair, manis, pedas… sik tentu lah…

kat Miri ada sigek tempat Mee Jawa yg agak nyaman lah… Rami mdh nyaman sia, dolok aku pegi sek sempat mkn sbb mee dah abis, pasya aku pegi gik dah tutup kedey ya… kali tok tek aku dpt merasa mee jawa yg d heboh2 kan ya.. huhuhu..

kedey nya kat pulo melayu, berdepan ngan padang golf… kedey nya nang ala kadar jak… tahap pondok jak lah… tp sentiasa penuh… huhuhu…

15032009

yg istimewa nya mee jawa tok, nya make daging nak betulang ya… ngam lah rasa nya ngan mee jawa ya…

aku order mee jawa special ariya, yg special nya, nya just tambah manok goreng jak… huhuhu… tok lah rasa mee jawa yg d heboh2 kan tek… errmmm not bad lah juak…

tauk rega nya, yg special mcm kmk org mkn ya RM 5.50… huhuhu, boleh tahan juak rega nya kan… sekali sekala ok lah.. ada org mdh sia mhal sebab sidah shell byk mkan sia… pelik juak owh…

kmk org ada juak order wing ayam, 8 ketul RM 12.00… rasa mkn wing pizza hut jak… hihihi…

apa2 pun puas ati lah, bak kata bob, mun gik skali sekala ok, mun hari2 sik dpt… huhuhu…

ktk org try lah klak…

🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s