Marina Bay…

Posted: March 19, 2009 in Liburan

15032009_002

Kacak sik view pic kat atas tok?! kacak nak? pic tok aku ambik masa kat marina bay miri last weekend… aku kan suka kan kedamaian pantai… huhuhu… tempat tok nang best… tok watu senja… angin sepoi2 bahsa gik.. nang syok lah…

nak mcm rumah ya, tempat mkn, restoran lah kira nya…. tp cdak ctok mdh mahal makn sian sik berapa nyaman glak… sik pasti juak lah… aku sik penah try…

men petang2 nang rami lah cdak lepak d ctok, tambah gik ujong minggu… selain ctok, kat luak bay cdak byk lepak juak… kat luak bay ya nang pack gler lah…

tempat ctok sik boleh memancing tp cdak ada memancing… tangga ktk org pic d bah tok… huhuhu…

mun ke Miri, try lah lepak kat Marina Bay tok k

🙂

15032009_001

15032009_003

Tenang n sejuk mata memandang…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s