Shopping@Serik

Posted: March 10, 2009 in Cerita Aku..., Liburan

07032009_005

Ari Sabtu(7 Mac 2009) ya tek aku ngan Epi shopping kat Serikin… Sebenar nya plan nak g rami2 tp cdak lain sik dpt… Zul keja, Aida pun keja juak, Daneal ada kelas tuition n Lan tek ada kelas… Lamak juak lah aku sik ke Serikin… Saja jak nak jln2 n naggar2 barang ney tauk ada yang berkenan… huhuhu…

Aku bertolak dari rumah kira-kira jam 9 pagi, g ambik epi pasya terus drive ke Serikin k jln batu kawah… dlm kol 10 kedak ya kmk 2 sampey d Serikin…

Sampey jak ke sia kmk duak epi bertemu ngan Tipah, kwn epi nak keja d RTM Angkasapuri, nya molah liputan tentang Serikin… Alu lah kmk duak d suroh nya jadi respondent. D temu ramah nya kmk duak.. hahaha.. lucu da juak… ngenang kwn tek nak, ok juak lah… kelaka melaya lah aku tek… mun ktk org nangga muka aku dlm tv klak boh eran… hehehe…

Pasya kmk 2 teruskan lah ber shopping…

1st round jln2 lok… 2nd round baruk lah mula bebeli…

Panas kat Serikin ya ang lain mcm jak ku rasa… menggigit2 jak panas nya… sik tahan nak lamak2 kat sia.. biasalah, yg rami kat sia org melaya… nak rompuan ya gago bebeli dak hand beg… murah lah katakana wpun tiruan.. hehehe…

Paling best ber shopping kat Serikin tok, senang nak bertawar menawar… nang sik alang2 mun nak nawar… huhuhu…

Adalah beberapa barang yg aku beli, ada juak yg dikirum oleh mak ku…

Dlm kol 11.30 mcm ya kmk duak berangkat balit… b4 balit singgah mkn kat Bunda Cafe lok, Aida n Azwan pun join aku mkn d sia… pasya singgah umah abg aku utk ambik laptop aku…

Dlm kol 3.30 ptg baruk aku sampey rumah…

Comments
  1. Stella Tiong a.k.a g-t says:

    hahaha…utk pengetahuan ktk tek..kmk hafal sebijik setiap perkataan dlm blog ktk..lucu bha…sweet…mesti mek tetak mun mek baca…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s